HOMEMADE COOKIES
Matilde
Jeg brugte opskriften på Valdemarsro – dog har jeg ændret lidt i den. Her kan I finde originalen :-)
Ingredienser
150 g flydende margarine
120 g sukker
100 g brun farin
1 æg
200 g mel
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk natron
100 g mandler
100 g hvidchokolade
100 g mørkchokolade
Fremgangsmåde
Pisk margarine, sukker og brun farin sammen.
Tilsæt ægget.
Bland mel, vaniljepulver og natron sammen, og tilsæt det til dejen.
Hak mandlerne og chokolade i små stykker.
Vend det i dejen.
Tag en stor teskefuld dej på en plade.
Jeg kan have 9 stk på mine plader, men de er også lidt små.
Vær opmærksom på, at de flyder ud.
Bag dem i ovnen på 175 grader varmluftsovn.
De er færdige, når de er blevet lysebrune i kanten.
Vær opmærksom på, at de stadig er bløde når de tages ud.
Og først bliver faste når de bliver kølige.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer endnu