BEGYNDELSEN

IMG_0713

 

Jeg har valgt at flytte min blog hertil, for at prøve noget nyt! I mens jeg finder ud af, hvordan jeg får lagt min ‘gamle’ blog ind her – må i nyde sommeren, og dette dejlige billede! Ha’ det rart så længe :-)

ENDELIG SOMMERFERIE

Så står den endelig på sommerferie for mit vedkommende! Det har jeg godt nok ventet længe på. For mit vedkommende står den på arbejde og 2 uger til syden. 1 uge i Spanien og 1 uge i Italien. Det bliver alt for lækkert. 
Billedet ovenover er fra i søndags, hvor jeg stod tidligt op for at heppe på min bror, der skulle lave hans første halve ironman. Her løber han i mål med tiden 5 timer og 7 minutter. Super flot klaret, da det er omkring 20 – 30 minutter hurtigere, end han selv havde forventet! Skulder klap til ham herfra. 

PERFEKTE OVERGANGSJAKKE

Jeg er faldet over Magasins fine dunjakke. Lige nu kan man købe en for 499 kr., og to for 700 kr. Jeg overvejer meget at købe en af de to øverste – og tror det bliver den første så alt mit overtøj ikke bare er sort. Hvilken en synes I bedst om? :-) Køb dem lige her.

 

20% PÅ HÅNDKLÆDER

Hvis I ligesom mig, er ret glad for Marimekko og i sær deres håndklæder, så kan jeg lige nu afsløre, at der er 20 % rabat på deres håndklæder på webshoppen og i deres butik på Gammel Mønt. Men I skal være hurtige, for tilbuddet stopper på søndag :-)

BO BEDRE KAMPAGNE

Min bror tippede mig om det her i morges – og jeg skyndte mig at klikke bestil. Man kan altså få 6 numre af Bo Bedre og vælge imellem enten en Stelton termokande eller en Lyngby Vase til kun 199 kr., + porto. Så i alt 248 kr. for alt dette! Det er da noget af et tilbud. Find tilbuddet lige her.

NYT SOFABORD?

Jeg har længe kigget på et nyt sofabord, eftersom jeg solgte mit gamle for længe siden. Nu har jeg jo købt en ny sofa, så nu skal der også et flot sofabord til. Jeg kunne godt tænke mig et rundt et, men det må heller ikke fylde alt for meget. Lige nu har jeg dette sofabord fra Normann Copenhagen i tankerne – jeg er så vild med det! Nogle der har sådan et, som synes det er det bedste køb? ;-)

BLIV NU SNART SOMMER

Jeg fandt denne helt vild søde kjole på Asos, og kom straks til at tænke på sommer. Hvor kunne det dog bare være rart, hvis man snart kunne hoppe i sådan en flot sag: med BARE BEN. Jeg er overhovedet ikke den store fan af kulde og vejret generelt i vintermånederne. Nu må det godt snart til at blive lidt bedre vejr. Man troede jo helt, foråret var på vej i mandags, hvor solen tittede frem. Snydt igen må man i hvert fald sige. Kjolen kan vi købe lige her, og den findes også i sort :-)

BLOG ANBEFALING

Den anden dag fandt jeg en ny, inspirerende blog, som jeg ville dele med jer. 
Tag et kig på den lige her :-)

NECKLACE

COS har så mange flotte smykker. Man får jo lyst til at overveje at købe dem allesammen. Disse to er røget på min ønskeseddel i hvert fald! De er så søde synes jeg :-) Køb dem lige her og her

NIKE ADDICTED

& other stories har fået nogle mega fede nye Nike sneakers. Jeg er fan! Hvis jeg havde pengene ville jeg købe dem begge par (plus dem jeg selv har designet i forrige indlæg). Jeg har førhen været ‘mest vild med’ Nike free – men jeg må indrømme, at Nike Roshe Run også er mega fede. Køb skoene lige her og her