HAPPY NEW YEAR

LAKRIDS-HINDBÆR-HVIDCHOKOLADE CUPCAKES

Jeg faldt over denne opskrift på Johan Bülows hjemmeside. Det er Mariam fra Serenity Cupcakes der har kreeret opskriften og de er virkelig et hit. Man kan jo altid komme mere eller mindre lakridspulver i, alt efter hvor meget man elsker lakrids. 

Ingredienser
125 g flyende margerine eller smør
180 g rørsukker
2 æg
1,5 dl mælk
200 g mel
2 tsk vaniljesukker
1/2 spsk bagepulver
2,5 tsk lakridspulver
200-300 g frosne hindbær
200 g hvid chokolade
300 g flormelis
1,5 dl æggehvider
frysetørrede hindbær
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker sammen til en hvis masse.
Pisk æggene i et af gangen til massen er luftig. 
Tilsæt mælken og rør godt.
Hæld mel, vaniljesukker, bagepulver og lakridspulver i og kør først med lav hastighed.
Skru derefter op for hastigheden så den bliver klumpefri.
Tag hindbærne ud af fryseren og hæld dem i en frysepose.
Tag din kagerulle og ‘slå’ bærene i stykker.
Hak chokoladen ‘fint’ og hæld både bær og chokolade i massen.
Vend forsigtigt rundt.
Hæld dejen op i muffinsformene.
Bag dem i cirka 20 minutter ved 175 grader.
Når muffinsne er bagte og kølet af er det tid til at lave frostingen.
Pisk æggehvider og flormelis godt sammen ved høj hastighed.
Det tager cirka 10 min, og så er maregnsmassen helt stiv.
Hæld maregnsen op i en sprøjtepose med en kruset tyl.
Frost dine muffins og drys med lidt frysetørret hindbær oven på.
Så har du nogen lækre cupcakes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR