CHAMPENS YNGLINGS KAGE

PØLSEHORN MED SQUASH OG GULEROD

Jeg har det seneste stykke tid virkelig savnet at bage (har dog også givet den virkelig gas det seneste stykke tid). Da jeg havde en fridag fra studiet i dag, valgte jeg at jeg ville bage noget. Jeg havde en halv squash i mit køleskab, så tænkte jeg ville lave nogle lækre pølsehorn ud af det. Har før prøvet at lave nogen med squash i, og der var jeg ikke helt obs på hvor meget det vædder, så dejen blev ved med at være møg klistret.
Ingredienser
50 g gær
1,5 dl mælk
1 æg
3/4 dl olie
1 spsk sukker
En halv squash
2 gulerødder
1 tsk salt
100 g grahamsmel
500 g hvedemel (cirka)
Pølser
Ketchup
Sesamfrø
Fremgangsmåde
Riv squash og gulerødder, og udvand dem (klem eventuelt godt om en håndfuld)
Lun mælken så det bare er lunt, og opløs gæren deri.
Tilsæt ægget, olien og sukkeren og rør godt.
Tilsæt de revne squash og gulerødder, og salten.
Hæld grahamsmelen i og rør godt.
Hæld melen i af nogen gange. Det kan være der skal mere eller mindre til.
En fordel kan være at tage dejen ud på bordet og ælten det aller sidste.
Del dejen i to og rul hver stykke ud til en cirkel.
Skær hver del i otte stykker som trekanter.
Læg pølser og en klat ketchup i.
Rul dejen omkring pølserne og læg dem på en bageplade.
Lad pølsehornene hæve 30-40 min et lunt sted.
Pensl dem med mælk eller æg og drys dem med sesamfrø.
Bag dem i en 200 grader varmluft i cirka 10-15 min.
Jeg fik 16 ud af min portion, da jeg også kun havde 16 pølser.
Hvis man vil have flere, der bare er mindre, deler man selvfølgelig bare dejen i flere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHAMPENS YNGLINGS KAGE